Ролята на покойния Алексей Петров във формирането на правителството е никаква.

...
Ролята на покойния Алексей Петров във формирането на правителството е никаква.
Коментари Харесай

Габриел: Покойният Алексей Петров няма роля в „стъкмяването” на правителството, това е инсинуация

Ролята на починалия Алексей Петров във образуването на държавното управление е " никаква ". Никое друго държавно управление не е съставяно по по-открит и транспарантен метод. Това съобщи външният министър Мария Габриел.
По думите ѝ вършат се внушения и клевети с убийството на Алексей Петров да има в общественото пространство тематика, която да отклонява вниманието и да не разрешава да се води спор по значителните теми за българските жители.
Мария Габриел уточни още веднъж, че не е имало предложения към Алексей Петров, с цел да оглави ДАНС. Тя чака президентът Румен Радев да приеме оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Габриел почита президентската институция и България може да завоюва единствено ако институциите са обединени. Повече от всеки път България е част от развой, в който целия свят се случват интензивни промени и би трябвало да бъдем не изоставащи, а част от този развой - за нови технологии, вложения, Еврозона, План за възобновяване и Шенген, настоя тя.
Тя увери, че всички криминални случаи, които се случиха в последно време в България, а и отвън страната, няма да ни отдалечат от Шенген.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР